22 augusti 2021
17:00

Bankeryds SK 2

Referat: IK Vista / Öis - Bankeryds SK 2

Idag har vi inte riktigt rätta "goet" från start och får därmed en jobbig första period. Vi har lite tur (och skicklighet) och klarar oss med 0-1 i periodpause. En lagom hårt snack från oss gör susen och vi kommer ut som ett nytt lag. Trycker tillbaka Bankeryd och de har svårt att värja sig. Får in 1-1 och fortsätter jobba. Vi har som vanligt lite svårt att få bollen i nät men kämpar på. Närmare 2-1 till oss än dem men tyvärr när det är några sekunder kvar så lyckas Bankeryd överlista oss. I tredje blir det mycket jämnare och Bankeryd får till ett bra passningsspel som vi får det jobbigt mot. Vi fortsätter att försöka och jobba men tyvärr även denna gång blir det Bankeryd som få nätrassel. Sammanfattningsvis har vi var sin period och en jämn men målen ger Bankeryd vinsten.
Matchens Queen blev Nellie som verkligen räddade oss i första och utvecklats i målet sista veckan.
Ny vecka och nya tag nästa helg hemma mot Lommaryd.